onsdag 16. juli 2014

Når alt er som det alltid har vært og samtidig helt annerledes

Noen ganger har vi vært så nær, og andre ganger har vi føltes milevis fra hverandre. Med hver våre liv i hver vår by blir det sånn, både bokstavelig talt og følelsesmessig. Etter hvert visste vi ikke lenger alt om den andre, mye har forandret seg og er annerledes nå. Likevel kjenner vi hverandre så godt at når vi er sammen er alt som det alltid har vært. Det er befriende deilig å være med mennesker jeg virkelig kjenner og som virkelig kjenner meg. De jeg satt på skoletaket med den natta det var så varmt, som trøsta meg gjennom den første kjærlighetssorgen, og som var med på de første reisene uten familien. De som også husker den gangen det var så varmt en høstkveld at vi ble liggende på et pledd på et jorde og bare se på stjernene fordi det føltes magisk for oss som har vokst opp med midnattssol. De som skjønner hvorfor noen opplevelser kan gjøre meg ekstra glad, sint eller trist, fordi vi gikk den samme veien og bærer de samme minnene.

Helga som var tilbragte jeg sammen med min beste venninne fra ungdomstida, en av de som har kjent meg lengst, og selv om jeg nå ikke lenger vet alt om henne som før, så gjør det ingenting. Jeg liker å være med henne og oppdage nye sider, det er lite som kommer overraskende for hun er seg selv lik, og det føles kjent og trygt og fint.

Lina

English recap
I've spent a weekend with a dear childhood friend and I'm so glad she's still in my life today. Don't you just love those kinds of friendship where you pick up right where you left off even though weeks,  months and sometimes even years passes without seeing each other? She's that kind of friend and she's very special to me, I'm grateful for her friendship.

13 kommentarer:

 1. Æ <3 dæ, men misslike magic circle sterkt! Puss och kram!

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh fine Janka mi, æ hjerte dæ og! Og den derre magic circlen skal æ nok få lært dæ altså, æ love. Puss och kram!

   Slett
 2. Så fint skrevet! Det er så godt med venner som man vet alltid er der, uansett :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ikke sant? De er gull verdt! God helg og god ferietur! :)

   Slett
 3. har også en venninne jeg har det sånn med :) Er noe spesielt med de som kjenner deg ut og inn, kan gå lang tid mellom hver gang og likevel er alt som det pleier når man møtes!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi er heldige vi som har sånne venner! Håper du får ei god helg og at sommeren har vært fin :)

   Slett
 4. herlig å treffe sånne venner igjen :) jeg har nettopp vært på ferie med en sånn venninne og vi hadde det utrolig kjekt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja virkelig herlig! Jeg har det alltid så fint med hun jeg skrev om, men vi har aldri vært på ferie sammen, men kanskje det er noe vi må prøve!

   Slett
 5. Så gjenkjennelig, og så utrolig vakkert beskrevet <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det Elin! jeg liker jo å blogge om interiør, men noen ganger er det deilig å slippe til noen andre tanker også. Veldig hyggelig at de blir så godt mottatt :)

   Slett
 6. Ja, det er godt med sånne venner. Har nettopp tilbrakt 7 uker med en sånn. Vi møttes for 5 år siden, har sett hverandre noen uker hver sommer i en veldig intens setting, og hver gang er det som om vi er tilbake der vi sluttet året før. Vet ikke når vi kommer til å se hverandre neste gang, og det gjør meg ganske trist. Men slike gode venner forsvinner ikke.
  Og som svar på sprøsmålet ditt: jeg jobber som funnleder på et arkeologisk prosjekt. Derfor har jeg vært helt fraværende i hele sommer, i den slags alternative verden hører ikke bloggverdenen til.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det høres herlig ut, og som om at du har hatt en fin sommer. Jobber venninna di med det samme som deg da siden du har jobba i sommer? Når man er ute sånn så blir det ganske intesivt kan jeg tenke meg? Jeg har hatt nesten full bloggepause hele sommeren jeg etter mottoet "stengt grunnet fint vær" som vi snakka om tidligere i vår ;) Men nå når kveldene blir kortere er det greit å kunne finne fram datamaskinen igjen! Håper å se noen innlegg fra deg også etter hvert. God helg!

   Slett
  2. Det er en venn. Men ja, vi jobber på samme prosjekt. Han bor i USA. Og det er kjempeintensivt, kan minne litt om en realityserie der man er innesperret i to måneder... Sånn føles det iblant. Man knytter veldig nære kontakter. Vi får se angående nye innlegg. Kanskje det kommer... Koser meg med dine innlegg så lenge!

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...