mandag 14. juli 2014

Velkommen inn!

I juli er utfordringen hos NIB å vise fram gangen. Det lille rommet rett innafor døra, er det første som møter gjestene våre, og de spør om personligheten vår vises i måten vi har innredet på. Siden gangen vår går gjennom hele leiligheta har denne blitt innredet med like stor omtanke som de andre rommene våre, så jeg tør påstå at ja, det gjør den. Jeg har tidligere fortalt om hvordan det var kjærlighet ved første blikk mellom leiligheta vår og meg. Det er noe med hvordan lyset danser her, og følelsen av å bli lokket inn når man åpner døra. "Velkommen hit" sier leiligheta, "kom inn, kom inn".


Skapet har vi arvet etter mormoren til Lars, og det har jeg skrevet mer om i ett av de første innleggene jeg skrev på bloggen. Jeg syns det er så fint at vi kan ha med oss skapet hennes videre nå når hun er borte, det er nesten som om en del av henne er her, og møter oss når vi kommer hjem.


Går man til høyre kommer man inn i stua vår (som dere kanskje har lest om før her og her), og til venstre finner man badet, soverommene og i enden kjøkkenet. Noe av det første vi gjorde da vi begynte renovasjonsarbeidet var å ta av kjøkkendøra. Vi hadde aldri kommet til å lukke den uansett for vi elsker elsker lyset som strømmer gjennom. Nå skal jeg kose meg med å finne inspirasjon i de andre fine bidragene i månedens utfordring, jeg håper dere ble inspirert av mitt!

Lina

English recap
This is our hallway. Often this is a room easily forgotten when decorating, but I think our style and personal touch is pretty visible in this room as well. What do you think? The turquoise little cupboard is the first thing we see when we enter and it is especially dear to us since we've inherited it after Lars' grandmother who passed away a few years ago. In a way it feels like she is greeting us when we come home.  


8 kommentarer:

 1. Så fin gang dere har! Lampa og dei fine skatolla gav gangen skikkelig personlighet. Sånt speil som du har, har eg vore på leit etter lenge, og da eg var på sommerbesøk heime hos mor og far fant eg et i perfekt stand på den lokale bruktbutikken. Problemet nå blir jo å få det med heim til Tromsø... Meeen, det løser seg nok :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det! Speilet fant vi brukt på finn.no for noen år siden til en slikk og ingenting, og vi er veldig glad for det! Er det ikke mulig å sende speilet som spesialbagasje? Eller kanskje ta det med inn i kabinen hvis man spør på forhånd? Du får fortelle hvordan det går! God helg!

   Slett
 2. Oser Lina og personlighet ;) Elsk på lampa , skapet og speilet ;)
  Det er så deg!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen, tusen takk! Ja jeg er veldig fornøyd med hvordan det ble, for jeg føler virkelig at når man går inn her så er man liksom i leiligheta med en gang, det er ikke sånn at gangen bare skal sluse deg videre inn :) Håper du nyter siste rest av sommeren og har gode dager! Klem, L

   Slett
 3. Hola yo o tu entrada ! Me gustaucho e color turquesa de ese lindo
  Mueble ..Deseó que tengas un óptimo fin de semana
  Besos

  SvarSlett
  Svar
  1. Muchas gracias for your kind words. Sadly my Spanish is so rusty I can't seem to find the words to answer you properly, but I understood what you wrote. I'm sorry my answer is so belated, but I've been enjoying our summer weather to the fullest, soon it'll be colder and darker here in Norway so we better catch a little sun while we can. Wishing you a great weekend! Besos

   Slett
 4. Hey keep posting such good and meaningful articles.

  SvarSlett
 5. hei, kan jeg spørre hvilken farge du har på veggen?

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...