fredag 8. august 2014

På galleriplass! (Entréen før og etter)

Sammen med mange andre fine entréer har gangen vår fått litt ekstra oppmerksomhet fra jentene i NIB-redaksjonen! En veldig hyggelig overraskelse å bli plukka ut blant mange fine bidrag, så for å feire kjører jeg en liten reprise av gangen (håper dere tåler det!) sammen med et bilde av hvordan det så ut før vi begynte å pusse opp:

Foto: Aktiv eiendomsmegler. Her har fotografen virkelig brukt vidvinkelen for denne vinkelen finnes ikke i virkeligheten for å si det sånn. Men dette er det eneste bildet som finnes av gangen sånn som den var. På soverommet kan dere forresten skimte en deilig lysegrønn blomstertapet. Den finnes ikke lenger kan jeg røpe, og soverommet er neste rom ut i før-etter-serien!

Jeg liker veldig godt å ta bilder rett fram i stedet for på skeiva i rommet hvis dere skjønner hva jeg mener? Det er symmetrien som appelerer til meg tror jeg. Bildene fra prospektet er alle tatt på skrå, så jeg sliter litt med å gjenskape dem helt siden det ikke er sånn jeg selv liker å se motivet. Men før-bildet tipper jeg er tatt inne fra stua bak der Weezy står, og at døra var åpna opp. De dørene skal jeg forresten ta bilde av en dag og dele med dere, for det tror jeg ikke at jeg har gjort før? Jeg elsker dem!


Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger jeg har fått i sommer, og beklager at jeg har vært så treg å svare dere, men i løpet av dagen i dag skal dere ha fått svar alle sammen. Sommeren har bydd på vær av typen som tvang alt annet til side, men fra nå av skal jeg prøve å være litt raskere altså. Ellers er det veldig hyggelig om dere vil følge meg på instagram også, og der er jeg innom litt oftere. Har dere hatt litt internettfri i sommer? For meg handler det ikke om noen digital detox, men at jeg har valgt å la datamaskinen ligge og kun brukt telefonen min for den har jeg jo med meg uansett. Deilig å være litt fri uansett årsakt tenker jeg.

Lina

English recap
A few weeks ago I showed you my hallway and now it's been featured on Norwegian Interior Bloggers! I'm a little proud since it's a first for me. The first picture is our hallway before we started redecorating. Quite a transformation don't you think?

8 kommentarer:

 1. Hola Lina querida !! Que lindas esas imágenes .. Que tenga un bien fin de semana

  SvarSlett
 2. Gratulere med galleriplass Lina! Det he du og entréen din jammen fortjent :) Ej lika utrulig godt dei ulike nyansane av gråblått, men aller best lika ej den lisje rakkaren på golvet og fotografen i speilbildet ;) God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen, tusen takk Wenche! Æ like selvfølgelig også han Weezy best, uten han kunne gangen sett ut kor bra den bare ville, men mangla liv ;)

   Slett
 3. Litt av en forandring! Grattis med galleriplass!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant? Alt hva man kan få til når man bare bretter opp ermene ;) Håper du har en fin uke også sees vi kanskje på messa?

   Slett
 4. Nydelig gang med flott fargebruk! Jeg ble i allefall litt "forelsket". Klem Madelén

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk Madelén! Og beklager at jeg er så treg. Jeg skylder på en kombinasjon av ferie og instagram, men håper det er lettere å fokusere på bloggen nå når høsten og mørket kommer sigende :) God ny uke!

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...