lørdag 9. august 2014

Skolestart!

Selv om det begynner å bli noen år siden jeg gikk på skolen gjør jeg meg alltid klar for skolestart når høsten kommer. Jeg kjøper noen nye viskelær, blyanter og fine mapper til å ha leksene mine i. Rydder på pulten og lager orden og system i hyllene. Jeg har alltid likt å lære nye ting; å lese meg opp på noe, ta notater og sette i permer. Og noe av det fineste jeg vet om er tankekart. Selv om jeg sikkert aldri kommer til å bruke dem til noe greier jeg ikke kvitte meg med notatene mine hverken fra videregående eller høyskolen. Så her sitter jeg da og er klar. Sånn i tilfelle jeg plutselig skulle opp til eksamen i noe. Og nå er jo ikke dette akkurat eksamen, men NIB-jentene ønsker å se hjemmekontorene våre nå i august, og her er mitt; klar for skolestart!
Lina

English recap
This is my home office space. Vintage desk and wall shelf with colorful and quirky details just like I like it. What do you think?

23 kommentarer:

 1. Jeg er akkurat lik. Elsker "skolestart" selv om jeg ikke går på skolen lengre. Hehe. Derfor er august en av mine favorittmåneder. Jeg blir alltid ekstra kreativ, og klar for nye prosjekter (kan jo ha noe med at jeg lader opp i ferien også :P hehe).
  Utrolig fint kontor du har! :) Liker spesielt godt lampene! Gleder meg til jeg skal bo et sted der jeg har plass til et kontor! :)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja skolestart over nyttår her også for "ny start"-følelsen! Tusen takk for hyggelig kommentar, det gjør det ekstra gøy å blogge, så får jeg bare beklage at jeg er litt sen på å svare, men det betyr ikke at jeg ikke setter stor pris på det altså, veldig hyggelig! Håper du har en fin uke :)
   Lina

   Slett
 2. For et fantastisk fint kontor! :D Skulle gjerne likt å studert her, jeg er også student :) Herlige fargekombinasjoner!

  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk! Kanskje jeg kan tjene litt penger på å leie det ut som lesesal haha? Lykke til med studiene dine, nå er du vel i gang kan jeg tenke meg? Jeg blir nesten litt misunnelig, for jeg kjenner jeg savner det litt. Håper du har en fin uke :) L

   Slett
 3. Hola Lina !! que explocion mas bella de colorido!! que tenga un optimo domingo
  besos

  SvarSlett
  Svar
  1. Muchas gracias again, you always have such kind words for me! My sunday was perfect, I hope you're having a good week so far?
   Besos

   Slett
 4. Så fint hjemmekontor du har! Jeg er helt enig - det er liksom noe eget med å gjøre seg 'skoleklar' hver høst ;)

  Nyt søndagen!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant? Jeg nøt søndagen så masse at det nesten er en ny igjen snart, hehe, litt sent ute med svaringen merker jeg, det er den derre instagrammen som stjeler tid, men med høst og skolestartfølelsen blir det kanskje mer tid foran datamaskinen og :)
   Klem

   Slett
 5. haha jeg pleide alltid bli supergira til skolestart, men så dødde det ut etter et par uker. men tankekart bruker jeg ofte!

  for et farkerikt og herlig kontor! blir nesten produktiv av å bare se på det :D

  og ja, tatt masse bilder på ferieturen med venninnen. vi var to uker rundt om i spania, så det blir spennende når bildene blir fremkalt (da jeg tok bare bilder med film haha).

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh jeg husker det godt, å måtte framkalle bilder. Det føles jo som en livstid siden, og ungdommer i dag skjønner jo ikke hvorfor vi bruker lang tid på å komponere det perfekte bildet for man kan jo bare knipse 25 på rappen og da MÅ jo ett bli bra :p Gleder meg til å se bilder fra turen deres! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på kontoret, det er veldig hyggelig å kunne være med å slå et slag for fargene :)

   Slett
 6. Åh, så friske farger og morsomme detaljer! Jeg får også en viss barnlig skolestart-glede over meg når august kommer, hihi!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord! Også er det veldig fint å vite at jeg ikke er den eneste som starter på skolen på liksom hver høst ;)
   Lina

   Slett
 7. Så fint du har det :) Liker også å ha orden i sakene selv om jeg ikke går på skolen mer, nå har vi masse "voksenpapirer" som må inn i permer og sånt, hehe.
  Er litt kaos hos oss for tiden, siden det som skal bli barnerommet har vært lagringsrom frem til nå, så vi driver og kaster ting eller prøver å gjøre plass til det andre steder. Så kontoret mitt er ikke akkurat noe å ta bilde av for tiden :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh det er deilig med en sånn rydderunde, vi har drevet i hele sommer, og er ennå ikke helt i mål, men det føles allerede mye bedre å bli i leiligheta :) Det jeg likte best med kontorutfordringa var at det var så mange ulike kontor som ble vist fram, og i finalen er det til og med et lite kjøkkenbordkontor. Det er vel de som er de vanligste for de færreste har luksusen med et helt eget rom, så du finner sikkert masse god inspirasjon på NIB nå. Håper du har det fint!
   Lina

   Slett
 8. Du Lina, du Lina♥ Tenk å kunne vært tilbake i skolealderen du! Jeg husker godt forventningene om nye klassekamerater og nye bekjentskaper. Og det at man var blitt ett år eldre siden sist hjalp også på☺ Gode minner!
  Du har hatt så mange flotte blogginnlegg gjennom våren og sommeren, og mitt neste blogginnlegg kommer nok til å hinte om din blogg! Så du får bare følge med☺Spennende!
  Go'klem fra tanteA♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen, tusen takk tante, no skal æ vente i spenning! Go-klem til dæ :)

   Slett
 9. Så fine detaljer og farger Lina! Litt utenfor min sone hjemme, men absolutt lekkert!
  Alltid morro med forbredelser og du virker jo som en med full kontroll og system på alt. imotsetning til meg ...hehe...
  Her flyter det løse ark i alle former/fasonger og i både vesker og sekker...
  Bare det å sette ting sammen og finne ut hvem som hører sammen tar et helt skoleår!

  Håper alt er bra med deg og at vi snart sees.
  Har hatt en fryktelig lang bloggpause føles det som...så henger jo etter med alt. Ikke vært innom min egen blogg eller andres i løpet av sommeren så blir mye å sette øynene i nå.
  Vurderer om jeg skal slenge på på NIBs utfordring "En god start er..." men vet rett og slett ikke om jeg orker enda.

  Håper du får en fin fin start på denne uken!
  Stor klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Å det er vel mest tilsynelatende tror jeg, de færreste har full kontroll vel? Jeg har også hatt en del bloggfri i sommer, så derfor somler jeg litt med å svare på kommentarer og sånn, men jeg tenker jo at bloggen skal være et hyggelig fristed som jeg sysler med når jeg har overskudd :) Jeg venter i spenning på ditt neste innlegg!

   Slett
 10. Du har alltid vært skolelyset i familien. Hvorfor ikke jeg fikk de genene er et mysterium.

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha søta, du e jo også flink til masse!

   Slett
 11. Så fin kontorplass! Så kjekt at du la igjen et livstegn inne hos meg. Da oppdaget jeg bloggen din også. Selv om jeg må ærlig innrømme at jeg har blitt utrolig dårlig på å lese blogger og oppdatere min egen. Forsåvidt svare på kommentarer også. Jeg klandrer Instagram…der er alt så mye lettere…hehe. Iallefall veldig fin blogg, og for en gang! Elsk på den kommoden!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, det var koselige ord! Bare hyggelig, og veldig hyggelig at du tok turen innom her igjen. Men nå har jeg jo virkelig blitt avslørt som treg til å følge med inne på bloggen selv, hihi!

   Slett
 12. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...