onsdag 8. oktober 2014

En dose farge på soverommet

Soverommet er rommet for avslapping, rommet der vi skal koble av og hente oss inn. Derfor blir vi ofte fortalt at vi må unngå farger og heller satse på en rolig base. Norske interiørblogger og Høie utfordrer oss til å vise farger på soverommet nå i oktober. Og i en leilighet i byen, ja i hvert fall på vårt budsjett, kan vi ikke unne oss den luksusen å la dette rommet stå ubenyttet til alt annet enn søvn. Det trenger å fylle flere funksjoner for oss, spesielt hva oppbevaring gjelder. Derfor bygde vi denne senga som jeg har skrevet om tidligere som nesten rommer et helt ekstra rom i seg selv.  Siden sengegavlen er en bokhylle og jeg (ikke alltid) handler bøker basert på omslaget sier det seg selv at det blir en del farger på soverommet vårt.


For øvrig vet jeg ikke helt om jeg er enig i det der at man skal passe seg sånn for farger. Jeg tror at så lenge man omgir seg med farger og ting man liker så vil man føle seg avslappa uansett. Tror ikke dere?Sengetøyet vårt må jeg forresten skryte litt av selv om det ikke er fra Høie. Nå tror sikkert mange av dere at dette er sponset innhold og at jeg har fått sengetøy fra Beach House Company som flere andre bloggere. Men det stemmer altså ikke. Dette sengetøyet har blitt til med en god porsjon svette, tårer og til og med litt blod da jeg stakk meg på en knappenål. Jeg vet ikke om Høie fører sengetøy i jerseystoff, men det syns jeg de burde for det er skikkelig deilig å sove i. Og hvis noen fra Beach House Company skulle slumpe til å lese dette må dere på ingen måte tolke dette som at jeg ikke hadde takka pent ja dersom jeg skulle få tilsendt noe sengetøy, det hadde blitt mottatt med stormende jubel.


Hvordan liker dere å ha det på soverommet? Jeg regner med mange vil kjenne seg igjen i å ikke kunne stenge av soverommet helt på dagtid, men også trenger å benytte det til flere ting. Hvordan andre interiørbloggere bruker farge på soverommet kan dere se her.

Lina

English recap
This months challenge from Norwegian interior bloggers is in cooperation with the well known producer of pillows, duvets and bed linen Høye of Scandinavia. The want to see how we use colors in the bedroom, a room that often is advised to keep neutral and calm. In my opinion there's no harm in mixing it up both with colors and things as long as it's to your liking. What do you think? Is it too much to get that relaxing feeling a bedroom should have?

8 kommentarer:

 1. Veldig stilig soverom! Får du til å sove der? Med så mye fint og spennende i "sengegavlen" kan det kanskje by på problemer... Dette var veldig flott Lina! Vi heier på deg☺
  Selv trives jeg i mørkt og kaldt soverom, derav også kjølige farger. Vi prøvde en gang veldig rødt sengetøy, men det ødela nattesøvnen. Mulig det er psykisk, men hos oss fungerer et "rolig" soverom. Og vi som jobber på natta må sove godt hele døgnet, vet du♥
  -tanteA-

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk tante! Ja, sovinga e ikke nåkka problem, i mørket e alle katte grå vet du ;) Æ kunne nok heller ikke hatt så mye rødt rundt mæ, men æ e jo ikke så glad i den fargen sånn i det store og hele, så æ tror veldig på at hvis man bare like fargan man har rundt sæ så har det ikke så mye å si om det e mye eller lite farga. God helg :)

   Slett
 2. fine hylla og fiiine kommoden!
  Min står å flotter seg i stua, men jeg har ikke fått tatt den i bruk enda:)
  ha en flott lillelørdag:)
  klem Cathrine

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Cathrine! Jeg er som sagt veldig glad i min, og vil tro du får det sånn du også. Jeg er like glad i den nå som for 4 år sida og kan nesten ikke skjønne hvordan jeg har greid meg uten! God helg til deg (på hesteryggen som jeg så på instagram) :)

   Slett
 3. Hola amiga querida !! Que lindo colorido de esa habitación !! Me encanta ese gris combinado con el turquesa

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you so much, it's my favorite color and I love showing it off in all kinds of different nuances! Have a good week end! Besos de Lina :)

   Slett
 4. Så kult!
  Likte hyllene:)
  Og så mange fiiine lys;))

  Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk altså! Det er ekstra gøy å ha laga dem sjøl syns jeg, vi er liksom ikke helt ferdige med å flytte inn i dem, men det gjør ikke noe, det er sånn fint pusleprosjekt :)

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...