søndag 23. november 2014

Galleriplassering igjen!Jeg vet det er litt stille fra meg for tida, og jeg beklager det altså, jeg strekker bare ikke helt til. Men til min store glede oppdaga jeg at bidraget mitt til novembers NIB-utfordring har fått galleriplass sammen med en hel masse andre flotte bidrag! Det ga litt ekstra piff en grå novemberdag, og til uka er det meldt sol, så da kanskje batteriene får lagt opp litt reserve og jeg kan blogge litt igjen. Dette bildet meldte jeg på i instagramdelen av konkurransen, og jeg krysser fingrene for den fantastiske premien (3000,- i gavekort hos Hviit), for da blir det Muuto Nerd chair på meg!

Lina

4 kommentarer:

 1. hola amiga querida!!espero que tenga un bendecido comienzo de semana
  ceriños

  SvarSlett
  Svar
  1. Muchas gracias querida! You are so kind, hope you have a good sunday!

   Slett
 2. Herlig Lina! Velfortjent altså! Og stolen er kjempestilig☺ Hvilken farge blir det?
  Er du heldig kommer det kanskje noen kroner ut av Flax-kalenderen også☺

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk tante! Æ syns det e så artig å leke litt med ulike uttrykk og sånn blei det denna gangen. Veldig artig at det blir lagt merke til at æ blir flinkere! Vi har allerede en sjøgrønn stol som æ kjøpte brukt tidligere i år, så denna gangen blir det den litt kjedelige fargen svart. Men i lag blir dem veldig fin tror æ. Jobbe med tålmodigheta no og krysse fingran for at det blir noen krone i kalenderen også så blir det stol på nyåret tenke æ :) Go-klem!

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...