søndag 30. november 2014

Return of Buddy the elf

As I suspected he was showing up a day in advance because it's the first Sunday of Advent, and apparently not trusting me to have the Advent candles ready he brought his own! Im curios to see what else he has in that bag, are you?

Lina

2 kommentarer:

 1. Yes! I'am! Fine fine Buddy! Det var godt å se han igjen☺ Og tenk at han ikke har trua på at du skulle huske adventsstake? Luringen!
  -tanteA-

  SvarSlett
 2. Jeg prøvde å kommentere fra telefonen - men tror ikke det gikk gjennom(?), så da prøver jeg igjen. hehe. :)
  Så fin alv! Og takk for kommentar hos meg! Jeg er nok ikke helt ferdig med julen enda - og at det ble vårgrønne blader som motiv var ganske tilfeldig. hehe :)
  Jeg er veldgig fornøyd med skatollet ja, selv om det er litt trangt her nå. Jeg burde nok prøve å få tatt noen bedre bilder - men noen bilder finner du her: http://blendbyeli.com/blog/?p=1541 :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...