mandag 9. februar 2015

Gammelt nytt // Something old but new - GIVEAWAY

/ Innlegg i samarbeid med Etsy-butikken Europetastetic / Written in collaboration with the Etsy shop Europetastetic /

En av mine svakeste kvaliteter er at jeg misliker å gjøre ting jeg ikke kan. Sånn har jeg alltid vært, jeg gjør mer av det jeg er god på og unngår det jeg ikke får til. Synd, for det er jo det man er dårlig til man strengt tatt burde trene på. Heldigvis har jeg en god porsjon selvinnsikt, så etter at jeg ble klar over dette mønsteret hos meg selv har jeg prøvd å utfordre det. For noen år siden bestemte jeg meg for eksempel for å lære meg å hekle og med litt tålmodighet har jeg faktisk blitt så god at jeg til og med greier å lage egne oppskrifter.

Helt siden jeg var liten har jeg likt å ta bilder, og jeg har tatt mange. Jeg er god på å se motiver, jeg ser lys, farger og hva som vil se bra ut (sa hun beskjedent). Men jeg har stagnert fordi det har vært vanskelig for meg å ta det neste skrittet og utfordre meg selv i forhold til alle mulighetene som ligger i å lære seg avanserte innstillinger og bruke dem kreativt. Nå i januar tok jeg steget ut av komfortsonen og kjøpte meg nytt kamera. Og med nytt kamera trenger man jo en trygg og fin veske å ha utstyret i, ikke sant? Etter å ha lett rundt på nett fant jeg ut at jeg nesten kunne kjøpe en fin linse for prisen av en fotobag, og det frista ikke akkurat. Redningen var selvfølgelig vintage. Er den ikke fin?


Nå er det lenge siden jeg har skrevet, og for å takke dere alle for tålmodigheten vil en heldig leser vinne en rabattkode som gir 20% på kjøp i butikken Europetastetic. Det var der jeg fant denne skatten av en fotobag. Håper du finner noe du liker, alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under dette innlegget innen 21. februar. Jeg setter så stor pris på at dere har kikka innom her selv om det er så lenge siden jeg har skrevet. Jeg lover å ikke la det bli like lenge til neste gang, jeg må jo tross alt øve med dette nye kameraet jeg har kjøpt meg!

Lina

English recap
I've recently upped my game photo equipment wise and needed a nice sturdy bag to keep my gear safe. I soon discovered I almost could buy a new lease for the same price as a new photo bag, but luckily I found this gem in the vintage shop Europetastetic. Since it's been so long since I last wrote you I'm glad to offer you the chance to win a 20% discount there. Hope you find something you like, all you have to do to is leave a comment before February 21st. I'm glad you kept looking in on me even though it has been so long. Promise to be a more frequent blogger in the future, after all I have to practice using my new camera!

5 kommentarer:

 1. Der var du jo <3
  den kameravesken var fiiiiin! jeg MÅ ha :) synd at det aldri er nr 1 som vinner på sine giveaways, men krysser fingrene for det.

  Stor klem

  SvarSlett
 2. Jeg ville nå lagt igjen en beskjed uansett jeg! Kjekt med et livstegn fra deg. Viktig å utfordre seg selv litt. Selv er jeg for eksempel kjemperedd for å stå foran en forsamling. Men jeg tok for et par år siden et semester med muntlig formidling, nettopp for å bli bedre på dette. Og det var kjempegøy!
  Fortsatt ingen blogglyst hos meg, selv om jeg akkurat nå klør litt etter å vise frem det fine spisebordet vi kjøpte i går! Det har stått på ønskeønskeønskelisten lenge, og i går fant vi det på kjempesalg! Hurra!

  SvarSlett
 3. Så kul, og kjenner meg veldig igjen i mye av det du skriver :) Hurra for at du utfordrer deg selv, tommel opp ;) Fin kveld til deg ! Klem

  SvarSlett
 4. rabbat koder kan være bra har spart mangen 1000 med de se liste over de beste jeg har funnet tilbudsvarer.blogspot.no

  SvarSlett
 5. rabbat koder kan være bra har spart mangen 1000 med de se liste over de beste jeg har funnet tilbudsvarer.blogspot.no

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...