Husbygging

Da jeg startet denne bloggen var vi i gang med å planlegge husbygging sammen med firmaet Premium Haus. Dette huset har det ikke blitt noe av. Jeg sparer dere for detaljer om hva som har skjedd underveis, men vi har ikke noe hus, og vi har heller ikke fått igjen forskuddet vi har betalt inn til dem på tross av at vi har bedt om det via advokat gjentatte ganger. Daglig leder i Premium Haus har nå startet et nytt firma som heter Evo Haus, og med vår erfaring kan vi ikke anbefale noen å inngå i avtaler med disse firmaene. Jeg velger likevel å la denne siden stå på bloggen fordi jeg tror den inneholder mange nyttige tips om planleggingen av å bygge hus.

På denne siden har jeg samlet innleggene som konkret handler om planlegging av husbygging. Spør gjerne hvis det er noe du lurer på som du ikke finner svar på her!


Vi skulle bygge et arkitekttegnet hus og var svært involvert i planleggingsprosessen. Dette var veldig nyttig for oss, og jeg tror man ender opp med et hus som passer godt til behovene sine om man involverer seg som vi gjorde. Som dere ser av bildene kan små endringer gjøre stor forskjell. 


En stor del av jobben med å bygge hus er å finne ut hva man liker og ikke liker. Det er nemlig veldig mange valg å ta på ganske kort tid. På lenkene under finner du et knippe av mine inspirasjonsbilder fra planleggingsfasen. Klikk på bildene for å gjøre dem større.
Kjøkken (del 1)Kjøkken (del 2)

Bad (del 1)


Bad (del 2)


Trapp (del 1)


Trapp (del 2)


Bokhyller


Hage og uteplass


.

3 kommentarer:

 1. wow - så mye fin inspirasjon! Ja takk til alt! :-)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Fint med informasjon for oss som planlegger bygging av hus!
  Greit med advarsel om useriøs byggefirma!
  Men blir det ikke nytt hus på dere nå, altså?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det gjorde det ikke gitt. Det useriøse byggefirmaet og byggelånsrenta kosta oss nesten 800 000, så vi har ikke penger til å bygge hus lenger dessverre. Lykke til med husbygging til dere :)

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen ord til meg, jeg setter stor pris på alle som leser det jeg skriver. Jeg prøver å svare alle som kommenterer, men om du lurer på noe og ikke får svar, send meg en mail på omgdeterlina@gmail.com da er du sikret å få svar på spørsmålet ditt.

Klem fra Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...